QUI SOM

Hola! Sóc la Maria José Invernón Bové, tinc 36 anys i vallenca de tota de la vida.

Et vull explicar una mica sobre mi i el meu projecte. M’acompanyes?

La meva història d’amor amb Mà de Morter comença l’any 2019, quan després d’un canvi professional decideixo emprendre el meu propi projecte. Quan vaig decidir emprendre tenia dos coses molt clares. Connectar el meu origen familiar amb la meva professió. Jo vinc del món de la logística i l’e-commerce per això el meu projecte havia d’estar-hi connectat d’una manera o altra. I sóc filla de comerciants. Els meus pares van regentar un negoci de roba i complements per la llar durant més de 36 anys a Valls. Just al mateix carrer on hi ha la nostra botiga física.

I així és com connecto els meus orígens amb la meva professió, creant una botiga online i una botiga física. I fent-t’ho al mateix entorn on jo he crescut i on ara veig créixer el meu fill.

QUI-SOM-MA-DE-MORTER-1

QUÈ FEM

De la meva passió per la qualitat dels productes, la gastronomia del nostre territori neix en mi les ganes i energia per portar a la meva botiga de Valls i a la botiga virtual els millors productes gourmet dels països catalans.

La nostra botiga és també una oleoteca. Un espai amb una gran selecció dels millors Olis d’Oliva Verge Extra Premium de Catalunya.

A més a la botiga també oferim una amplia selección de vins, caves i espumosos del nostre país. Entre d’altres productes com fruits secs, dolços, xocolates i embotits.

COM HO FEM

M’agrada vendre productes d’alta qualitat, de productores i productores amb projectes excepcionals. Productes fets amb amor, plens de valors i estima per la seva terra. Quan compres un d’aquests productes t’enduts a casa un bocinet d’aquella persona.

Selecciono personalment cada un dels productes. Majoritàriament a la botiga trobaràs Oli d’Oliva Premium, vins, cavescorpinnats entre altres productes com formatges, embotits, xocolates i fruits secs. Tots ells elaborats al nostre territori.

Selecció els productes d’una manera especial, per mi és molt important la seva qualitat al mateix nivell que ho és saber com han estat elaborats. Per això m’agrada conèixer personalment qui hi ha al darrere de cada producte, conèixer el seu projecte i com l’elaboren. Dedico una part del meu temps a visitar-los. Visites que cada dia m’agraden més. Segueix el meu blog #mademorterontour !

ma-de-morter

VIU L’EXPERIÈNCIA DE COMPRA
MÀ DE MORTER.

 

El meu anhel és oferir-te una experiència de compra propera. M’encanta explicar-te d’on venen els productes, com els han elaborat i amb què els pots maridar. I si vens a la botiga per a fer un regal, juntes escollirem els millors productes per aquella persona a la qual vols sorprendre si m’expliques com és i que li agrada segur que trobem un regal especial perquè puguis regalar productes amb essència.

M’agrada compartir amb tu una estona parlant de les meves visites als cellers, als molins o obradors. És la millor manera perquè coneguis el producte que compres, i per què la teva experiència a l’hora de degustar-lo també sigui diferent.

experiencia-ma-de-morter-valls