L’Oli d’Oliva Verge Extra

Vols descobrir quin és un dels secrets de la nostra Salsa de Calçots?

La nostra Salsa de Calçots Mà de Morter està elaborada amb productes de proximitat i màxima qualitat. Un d’ells és l’oli d’oliva Verge Extra. Per això podria dir-te que n’és un dels secrets principals però no l’únic, aquest només el sabem la meva mare i jo.

Per tant utilitzar l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana a la nostra salsa és parlar de territori. Les comarques de Tarragona son terres de fruits secs, calçots i d’oliveres. Per aquest motiu, parlar d’oli, és parlar d’un oli protegit pel Consell Regulador, elaborat dins la zona de producció de la Denominació que procedeix de l’apreciada varietat d’oliva arbequina.

 

Perquè utilitzem Oli d’Oliva a la nostra recepta?

En primer lloc utilitzem a la nostra recepta l’oli d’oliva Verge Extra o també conegut amb les sigles OOVE, perquè és l’oli de màxima qualitat. 100% suc natural de l’oliva. És el resultat d’una acurada elaboració, el seu conreu i procés d’elaboració està controlat fins a l’últim detall. A més és un oli que des de l’elecció de la maduració exacta, la temperatura, la humitat fan que es mantinguin unes propietats excepcionals. 

L’extret de les olives poden ser per mitjans mecànics o físics, en condicions que no alterin la seva qualitat i ajudi a mantenir les propietats (aroma, sabor, vitamines etc..)

Vols saber quin és?

És l’Oli d’Oliva Verge Extra de la Cooperativa de Valls i pertany a la DOP (Denominació D’Origen Protegit) de Siurana. Té una acidesa inferior a 0,5. És un oli complert, sense cap defecte, amb cos i sensacions de gust persistents. Afruitat i suau. 100% d’olives arbequines, obtingudes de la primera premsada. Per aquest motiu té característiques immillorables de qualitat que mariden perfectament amb la resta d’ingredients de la nostra Salsa de Calçots de Valls.

On comprar-lo?

Si vols comprar Oli d’oliva Verge Extra “Societat de Valls” el pots trobar a la nostra pàgina web a l’apartat de Oleoteca

 

 

Resumen
L'Oli d'Oliva Verge Extra
Nombre del artículo
L'Oli d'Oliva Verge Extra
Descripción
La nostra Salsa de Calçots Mà de Morter està elaborada amb productes de proximitat i màxima qualitat. Un d’ells és l’Oli d’Oliva Verge Extra. Per això podria dir-te que n’és un dels secrets principals però no l’únic, aquest només el sabem la meva mare i jo.
Autor
Publicado por
Mà de Morter
Logo pulicacido