Escumós Ancestral

16,95

Escumós varietat morenillo

1 en estoc

Categoria:
 

Descripció

Vi natural Escumós Ancestral del Celler Bàrbara Forés. Situat a Gandesa, Terra Alta.

Escumós Ancestral 100% varietat Morenillo

LA OBAGA DE TOMASET: finca situada sota els cingles de roca calcària de la Serra de Pàndols. El tipus de sòl està format per estrats inclinats on trobem conglomerats, pinyó i llims barrejat amb  capes argiloses. Vinya jove plantada en vas. La parcel.la és de les més altes de la finca i té una extensió de mitja hectàrea.

 

El MORENILLO és una varietat pràcticament perduda de la que vam iniciar la seua recuperació a finals dels anys 90. Després de la filoxera el Morenillo va desaparèixer pràcticament de les nostres terres perquè era un varietat de raïm que donava poc color, poc taní i poca graduació alcohòlica. El cep de Morenillo té un port airós i ben estructurat. Tot en ell és gran de dimensions: el tronc, els sarments, les fulles i els raïms.

 

ESCUMÓS MÈTODE ANCESTRAL: consisteix en aconseguir un vi escumós amb una sola fermentació. Comencem a fermentar en dipòsit d’acer innoxidable a temperatura entre 15-17 graus fins aconseguir la densitat òptima per embotellar. Un cop a ampolla acaba la fermentació, generant gas carbònic. Reposa amb les seues mares durant 6 mesos. Posterior desgorjat manual.

Resumen
product image
Calificación del autor
1star1star1star1star1star
Calificación
no rating based on 0 votes
Nombre de la marca
Celler Bàrbara Forés
Nombre del producto
Ancestral A
Precio
16,95
Disponibilidad
Available in Stock

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.