Celler Sanromà

Visita al Celler Sanromà

El passat agost després de tindre un temps els vins de l’Eduard Sanromà a la Mà de Morter, li vaig fer una visita. A vegades els que tenim més a prop tinguem més a visitar.

El Celler de l’Eduard es troba a Vila-Roda, a la comarca de l’Alt Camp I a 10 minuts de Valls. Per tant calia fer-li una visita.

Un cop arribo a Vila-Rodona, ens rep l’Eduard davant la porta del seu Celler estimat. Carreguem vins al cotxe i marxem amb ell directes a conèixer les seves Vinyes.

 

Les Vinyes situades a l’Alt Camp

 

I allà al camp, amb unes vistes a una serralada de Miramar que ens sorprenent amb un joc de llums de capvespres i brisa de Mar que ens arriba a unes de les Vinyes més estrades per l’Eduard. Tornem al cotxe per agafar copes I els vins que ell mateix ha escollit per a tastar.

Primer ens presenta el Rushvi, un vi elaborat conjuntament amb el Celler Estevegibert del Penedès. Seguim amb el seu emblemàtic vi negre 125. Mentre vaig fent fotos veig a l’Eduard obrir amb il·lusió el seu escumós més famós.

L’Ancestral de trepat 100%. Copa en mà, freqüent i la brisa que corria per les Vinyes parlem distesament dels nostres projectes mentre observem la plana de secà, Bràfim, Montferri i Rodonyà a l’horitzó.

 

experiencia-ma-de-morter-valls

 

Anem cap al Celler Sanromà

 

Tornem al celler, on ens espera per sort meva, les millers ampolles I anyades dels seus vins. Just el mateix dia havia fet un vertical de 125 amb un grup de sommeliers. Fet que ens va anar com anell al dit, no sempre es té aquesta oportunitat quan visites cellers.

L’Eduard ens explica orgullós el nom de cada un dels seus vins, no són pocs. N’elabora més de 7. Comparteix les històries que l’uneixen amb cada un d’ells i que el fan especial.

Això es porta a parlar del seu avi, de la seva família. Pilars I referents que són presentes d’una manera o altra en ell I els seus vins.

Entre tast i tast l’Eduard em veu mirant les seves ampolles d’ancestral, no va dubtar en convidar-me a explicar-me el procés de l’ancestral. I aquí em teniu!

 

 

I ara no us creureu, però quan vaig mirar el rellotge havien passat 4 hores! si, si 4 hores!

Viure moments així m’omplen de vida, d’emoció i d’energia. Perquè descobreixes que darrere de cada vi hi ha històries per ser explicades, i perquè crec fermament que quan comprem un producte artesà, un vi, un oli ens emportem un bocinet d’aquella persona, de la seva terra i història cap a casa nostra.

 

On podeu comprar els vins del Celler Sanromà Online?

 

A la nostra botiga de vins i Olis d’Oliva pots comprar vins del Celler Sanromà Online. També a la nostra botiga física de Valls.

 

 

 

Resumen
Celler Sanromà
Nombre del artículo
Celler Sanromà
Descripción
Visita al Celler Sanromà de Vila-rodona a l'Alt Camp. Tast de vins i moltes històries que pots seguir la meu blog #mademorterontour
Autor
Publicado por
Mà de Morter
Logo pulicacido