Celler Carlania

A finals d’Agost vaig visitar el Celler Carlania de Barberà de la Conca.
Intentaré explicar-te la meva experiència ahir al celler però crec que les imatges ho diuen tot. Quan creus amb la teva feina i estimes el que fas, conèixer persones tan properes com ella és un regal.

Aquelles vistes, aquell entorn, el celler, la llum, la Sònia i els seus vins van fer que ahir visques un “aquí i ara”. Per uns moments es va parar el temps. Els meus sentits van fluir com si fossin un, sincronitzant-se per complet amb l’entorn, oberts per deixar-se endur per aquell espai tan valuós de temps que la vida em regalava.

Des del celler, Barberà de la Conca radiava una llum que recorria els camps amb una brisa que ens acompanyava i refrescava l’ambient. Deixant pas a una tarda magnifica amb la Sònia vam compartir experiències, i sobretot vaig aprendre una mica més d’aquest meravellós món de la viticultura que estic descobrint…i així, distesament i en un entorn màgic vam descobrir els seus vins.

La Sònia del Celler Carlania em va explicar que és l’agricultura biodinàmica i com l’apliquen a les seves vinyes i com forma part del dia a dia al celler. Elaboren vins biodinàmics.

Resumen
Visita al Celler Carlania
Nombre del artículo
Visita al Celler Carlania
Descripción
Visita al Celler Carlania de Barberà de la Conca. Elaboren vins ecológics i biodinàmics.
Autor
Publicado por
Mà de Morter
Logo pulicacido